Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Μάνος Αρκάς

Case Study

Assistant Manager - Product Development - Internet, Mobile, Self Service Banking – Group Digital Banking, winbank

Μάνος Αρκάς
Μάνος Αρκάς

Ο Μάνος Αρκάς είναι Assistant Manager και ασχολείται με το Product Development στο Internet, Mobile, Self Service Banking του τομέα Group Digital Banking της winbank.

Η Τράπεζα Πειραιώς σταθερή στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που θέλει να παρέχει, προσφέρει τη νέα εφαρμογή winbank mobile banking με στόχο τη διευκόλυνση και των λιγότερο έμπειρων χρηστών – πελατών ψηφιακών υπηρεσιών. Η νέα εφαρμογή για κινητά αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες της Τράπεζας, οι οποίες είναι ο προσανατολισμός στον πελάτη και ο χαρακτήρας καινοτομίας σε συνδυασμό με την αίσθηση φιλικότητας. Μέσω του ανανεωμένου mobile app, οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για το υπόλοιπο των λογαριασμών τους και να πραγματοποιήσουν με ακόμα πιο εύκολο τρόπο, όλες τις σημαντικές συναλλαγές τους, όπως πληρωμές λογαριασμών και καρτών, μεταφορές χρημάτων εντός και εκτός της Τράπεζας Πειραιώς, ανανέωση χρόνου ομιλίας και πληρωμή e-Παραβόλου. Παράλληλα το μενού των συναλλαγών έχει εμπλουτιστεί με νέες δυνατότητες όπως τη συναλλαγή «Λεφτά στο Λεπτό» (ΛσΛ) για ανάληψη μετρητών χωρίς κάρτα, την αποστολή αριθμού ΙΒΑΝ σε τρίτο, νέες πληρωμές, αλλά και τις φιλικές ονομασίες για εύκολη διαχείριση.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας winbank mobile εφαρμογής είναι:

  • Γρήγορο login με υψηλό επίπεδο ασφαλείας
  • Προσωποποιημένο μενού – ρύθμιση εμφάνισης προϊόντων (setup wizard)
  • Πρωτοποριακός τρόπος πλοήγησης
  • Νέος τρόπος πραγματοποίησης συναλλαγών
  • Υπολογισμός δαπανών μείωσης φόρου – εμφάνιση ορίου αναλήψεων
  • Υπηρεσία IRIS online payments

Ομιλητές

Keynote Speaker Ben Phillips Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Global Head of Mobile στην MediaCom έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.
Keynote Speaker Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Keynote Speaker Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy & πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις Coca-Cola, IKEA, X Factor και lastminute.com.
Keynote Speaker Matt Jones Από τη θέση του Head of Mobile Strategy, ο Matt ηγείται του πολυβραβευμένου τμήματος Mobile της Manning Gottlieb OMD, το οποίο συνεργάζεται με πελάτες όπως οι Starbucks, Waitrose, Renault, Specsavers και Virgin Media.
Keynote Speaker Enon Landenberg Καταξιωμένος entrepreneur, καινοτόμος marketer & αγαπημένος keynote ομιλητής, ο Enon επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την στρατηγική προσέγγιση που επιτρέπει στις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 2.8 εκατομμύρια εφαρμογές.
Keynote Speaker Mick Rigby Μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο Mick είναι Ιδρυτής της Yodel Mobile, ενός agency με αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile και πελάτες όπως οι The Economist, Trivago, NBC Universal και IBM.
Sponsor Insights Lucjan Exner Ο Lucjan ασκεί καθήκοντα Head of Sales για την InMobi, πρωτοπόρο εταιρεία Mobile Advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ