Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Νικόλας Γαλανόπουλος

Case Study

Γενικός Διευθυντής, Nobacco

Νικόλας Γαλανόπουλος
Νικόλας Γαλανόπουλος

Ο Νικόλας Γαλανόπουλος είναι γενικός διευθυντής στην ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος Nobacco.

Η εφαρμογή «Nobacco Privilege Club» έχει δημιουργηθεί από τη Nobacco σε περιβάλλον iOS και Android και μέσω αυτής ο χρήστης / μέλος συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης, απολαμβάνοντας προνόμια, κέρδη και οφέλη.

Με τη μεταφόρτωση («download») της εφαρμογής, ο χρήσης δημιουργεί τον δικό του προσωπικό λογαριασμό μέσω του οποίου έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται για τους πόντους και τις αγορές του, τις επιπλέον προσφορές σε προϊόντα, υπηρεσίες ή εκπτώσεις, καθώς επίσης και πολλές άλλες χρηστικές πληροφορίες όπως: τα νέα της εταιρείας, τα προϊόντα της, το ωράριο των καταστημάτων Nobacco Shops, η εύρεση του πλησιέστερου καταστήματος, καθώς επίσης και οδηγίες προς το κατάστημα που επιθυμεί ο χρήστης». Η εφαρμογή συνδέεται με το σύστημα CRM και ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί το user account του σε όλα τα Nobacco Shops συλλέγοντας πόντους μέσω των αγορών του που πραγματοποιεί στο κατάστημα.

Ομιλητές

Keynote Speaker Ben Phillips Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Global Head of Mobile στην MediaCom έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.
Keynote Speaker Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Keynote Speaker Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy & πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις Coca-Cola, IKEA, X Factor και lastminute.com.
Keynote Speaker Matt Jones Από τη θέση του Head of Mobile Strategy, ο Matt ηγείται του πολυβραβευμένου τμήματος Mobile της Manning Gottlieb OMD, το οποίο συνεργάζεται με πελάτες όπως οι Starbucks, Waitrose, Renault, Specsavers και Virgin Media.
Keynote Speaker Enon Landenberg Καταξιωμένος entrepreneur, καινοτόμος marketer & αγαπημένος keynote ομιλητής, ο Enon επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την στρατηγική προσέγγιση που επιτρέπει στις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 2.8 εκατομμύρια εφαρμογές.
Keynote Speaker Mick Rigby Μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο Mick είναι Ιδρυτής της Yodel Mobile, ενός agency με αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile και πελάτες όπως οι The Economist, Trivago, NBC Universal και IBM.
Sponsor Insights Lucjan Exner Ο Lucjan ασκεί καθήκοντα Head of Sales για την InMobi, πρωτοπόρο εταιρεία Mobile Advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ