Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Rustam Ziganshin

Keynote Speaker

Agency Partner CEE, Facebook

Rustam Ziganshin
Rustam Ziganshin

Στέλεχος με ηγετικές ικανότητες και μεγάλη εμπειρία, ο Rustam έχει θητεύσει σε κορυφαία media shops όπως η Starcom και η MediaCom, όπου μάλιστα είχε το ρόλο του Managing Director. Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι εκπαιδεύονται σχετικά με τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook και αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από αυτά.

Ο Rustam Ziganshin θα συμμετάσχει στην ενότητα “Integrating Mobile into your overall Marketing Strategy”.

Σύνοψη Παρουσίασης
"Facebook: defining Mobile Strategy for your products & services"

Το Path to Purchase για προϊόντα και υπηρεσίες έχει αλλάξει για τα καλά. Όσο ο κόσμος αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στις κινητές συσκευές, τόσο θα καθιερώνεται το Mobile ως το μέρος όπου πραγματοποιούνται τα στάδια των discovery, consideration και decision. Οι καταναλωτές επιζητούν συντομότερες αγοραστικές διαδρομές. Αντίστοιχα, οι marketers επιθυμούν να επιταχύνουν τη μετάβαση από τη φάση του awareness σε αυτήν του acquisition. Ο ρόλος, λοιπόν, του Facebook γίνεται κομβικός και για τις δυο πλευρές.

Ομιλητές

Keynote Speaker Ben Phillips Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Global Head of Mobile στην MediaCom έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.
Keynote Speaker Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Keynote Speaker Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy & πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις Coca-Cola, IKEA, X Factor και lastminute.com.
Keynote Speaker Matt Jones Από τη θέση του Head of Mobile Strategy, ο Matt ηγείται του πολυβραβευμένου τμήματος Mobile της Manning Gottlieb OMD, το οποίο συνεργάζεται με πελάτες όπως οι Starbucks, Waitrose, Renault, Specsavers και Virgin Media.
Keynote Speaker Enon Landenberg Καταξιωμένος entrepreneur, καινοτόμος marketer & αγαπημένος keynote ομιλητής, ο Enon επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την στρατηγική προσέγγιση που επιτρέπει στις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 2.8 εκατομμύρια εφαρμογές.
Keynote Speaker Mick Rigby Μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο Mick είναι Ιδρυτής της Yodel Mobile, ενός agency με αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile και πελάτες όπως οι The Economist, Trivago, NBC Universal και IBM.
Sponsor Insights Lucjan Exner Ο Lucjan ασκεί καθήκοντα Head of Sales για την InMobi, πρωτοπόρο εταιρεία Mobile Advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ