Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Στέλιος Μαντάς

Case Study

Head of Customer Analytics, CRM & Customer Loyalty, National Bank of Greece

Στέλιος Μαντάς
Στέλιος Μαντάς

Ο Στέλιος Μαντάς είναι επικεφαλής Customer Analytics, CRM & Customer Loyalty στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση της CRM στρατηγικής της Τράπεζας.

Το Πρόγραμμα go4more είναι το πρώτο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης στην Ελληνική αγορά που ξεκίνησε από την Εθνική Τράπεζα. Η Εθνική Τράπεζα θέλοντας να ευχαριστήσει του πελάτες της, επιβραβεύει όλα τα μέλη του go4more για τη συνολική σχέση που διατηρούν με την Τράπεζα και όχι μόνο για τις αγορές που πραγματοποιούν με τις κάρτες τους. Τα μέλη κερδίζουν πόντους για περισσότερα από 30 προϊόντα και υπηρεσίες, όπως οι πληρωμές, τα εμβάσματα τα δάνεια, οι καταθέσεις, μέχρι και για τα γενέθλια τους. Το go4more έχει κατακτήσει τον τίτλο του Best Loyalty Programme of the Year στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Loyalty Magazine Awards, που διεξήχθη στο Λονδίνο τον Ιούνιο του 2017.

Ομιλητές

Keynote Speaker Ben Phillips Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Global Head of Mobile στην MediaCom έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.
Keynote Speaker Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Keynote Speaker Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy & πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις Coca-Cola, IKEA, X Factor και lastminute.com.
Keynote Speaker Matt Jones Από τη θέση του Head of Mobile Strategy, ο Matt ηγείται του πολυβραβευμένου τμήματος Mobile της Manning Gottlieb OMD, το οποίο συνεργάζεται με πελάτες όπως οι Starbucks, Waitrose, Renault, Specsavers και Virgin Media.
Keynote Speaker Enon Landenberg Καταξιωμένος entrepreneur, καινοτόμος marketer & αγαπημένος keynote ομιλητής, ο Enon επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την στρατηγική προσέγγιση που επιτρέπει στις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 2.8 εκατομμύρια εφαρμογές.
Keynote Speaker Mick Rigby Μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο Mick είναι Ιδρυτής της Yodel Mobile, ενός agency με αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile και πελάτες όπως οι The Economist, Trivago, NBC Universal και IBM.
Sponsor Insights Lucjan Exner Ο Lucjan ασκεί καθήκοντα Head of Sales για την InMobi, πρωτοπόρο εταιρεία Mobile Advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ