Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου Aμφιθέατρο Maroussi Plaza

Γιώργος Πατούλης

Case Study

Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος

Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης

Case Study: «Δημότης Αμαρουσίου»
Ενημερώνομαι, συμμετέχω, βελτιώνω την πόλη μου, εύκολα, άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο

Ο Δήμος Αμαρουσίου, στο πλαίσιο υλοποίησης της ψηφιακής στρατηγικής, θέλοντας να διευρύνει τις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες και να ενισχύσει τη συμμετοχικότητα, προχώρησε στην ανάπτυξη δωρεάν mobile εφαρμογής για τους δημότες. Η εφαρμογή δεν εστιάζει απλά στην υποβολή παραπόνων και αναφορών (είναι μια από τις λειτουργίες). Αποτελεί ένα κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας με τους Δημότες.

Στόχος είναι να ενεργοποιήσει τους Δημότες όσον αφορά την συμμετοχή τους στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου και την βελτίωση των υπηρεσιών, να ενημερώνει, να παρέχει χρήσιμες υπηρεσίες, να ακούει την άποψη τους, και να αποτελέσει το σημείο καθημερινής και άμεσης επαφής με τον Δήμο. Και όλα αυτά, με εύκολο και άμεσο τρόπο.

Οι λειτουργίες της εφαρμογής περιλαμβάνουν: Αναφορές προβλημάτων, Αιτήσεις Πιστοποιητικών, Νέα, Εκδηλώσεις, Ερωτηματολόγια καταγραφής της άποψης των Δημοτών, Σημεία Ενδιαφέροντος, Χρήσιμα Τηλέφωνα, Εφημερεύοντα Φαρμακεία.

Την Mobile εφαρμογή συμπληρώνει μια web εφαρμογή και η «Γραμμή Δημότη» για την ολοκληρωμένη και πολυκαναλική εξυπηρέτηση των Δημοτών.

Όσον αφορά την εσωτερική οργάνωση του Δήμου, γίνεται χρήση διαχειριστικού συστήματος το οποίο είναι υπεύθυνο για την διαχείριση της πληροφορίας και την οργάνωση ροής εργασιών, ενώ με τα analytics που παρέχει αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο λήψης αποφάσεων.

Ομιλητές

Keynote Speaker Ben Phillips Έχοντας επιλεγεί στο Nο1 της “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και συμμετάσχει ως Κριτής στα Mobile Lions των Καννών, ο Global Head of Mobile στην MediaCom έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα Mobile Marketing.
Keynote Speaker Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Keynote Speaker Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Digital Marketing agency με έδρα το Λονδίνο, μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing Strategy & πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τις Coca-Cola, IKEA, X Factor και lastminute.com.
Keynote Speaker Matt Jones Από τη θέση του Head of Mobile Strategy, ο Matt ηγείται του πολυβραβευμένου τμήματος Mobile της Manning Gottlieb OMD, το οποίο συνεργάζεται με πελάτες όπως οι Starbucks, Waitrose, Renault, Specsavers και Virgin Media.
Keynote Speaker Enon Landenberg Καταξιωμένος entrepreneur, καινοτόμος marketer & αγαπημένος keynote ομιλητής, ο Enon επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την στρατηγική προσέγγιση που επιτρέπει στις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 2.8 εκατομμύρια εφαρμογές.
Keynote Speaker Mick Rigby Μέλος της περίφημης “Mobile Top 50” λίστας του The Drum και πρώην UK Board Director της Mobile Marketing Association, ο Mick είναι Ιδρυτής της Yodel Mobile, ενός agency με αποκλειστική εξειδίκευση στο Mobile και πελάτες όπως οι The Economist, Trivago, NBC Universal και IBM.
Sponsor Insights Lucjan Exner Ο Lucjan ασκεί καθήκοντα Head of Sales για την InMobi, πρωτοπόρο εταιρεία Mobile Advertising παγκοσμίως, με δίκτυο που ξεπερνά τους 1,5 δις μοναδικούς mobile χρήστες και συνεργασία με περισσότερα από 32.000 mobile apps.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ